fbpx

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, vriendendag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of gewoon zomaar. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

U kunt kiezen uit de volgende activiteiten:

 

 

  • Boerenzeskamp 

Ga met 2 of meerdere teams de strijd met elkaar aan in 6 ludieke spellen. De spellen worden buiten uitgevoerd in de wei. Elk team zal getest worden op strategie, behendigheid, kracht en snelheid. Weet jouw team te winnen dan gaan jullie er met de prijs vandoor!!

 

Duur: 3 uur

Minimum aantal deelnemers: 10 personen

Prijs: € 17.95 p.p. (inclusief ontvangst met koffie/thee met cake en 1 consumptie)

 Boerenzeskamp Marinushoeve Deurne

 

  • Boerderijdieren bowlen

Wil je eens iets anders doen dan gewoon bowlen. Kom dan bij ons boerderijdieren bowlen. Lekker in de buitenlucht. Leuk voor jong en oud!!

 

Duur: 1 uur

Prijs: € 15,- per uur (je hebt 2 banen ter beschikking)

Boerderijdieren bowlen Marinushoeve Deurne 

 

  • Klompenrace

Altijd al eens op houten klompen willen lopen of gewoon op zoek naar een hilarische activiteit met vrienden, collega's of familie. Kom dan naar ons voor een klompenrace. Je gaat in 2 of meerdere teams tegen elkaar strijden op klompen. En..... er kan maar 1 team de winnaar zijn!!

 

Duur: 1,5 uur

Minimum aantal deelnemers: 10 personen

Prijs: € 9.95 p.p. (inclusief ontvangst met koffie/thee met cake en 1 consumptie)

 

Klompenrace Marinushoeve Deurne

 

  • Wandeling rond het Buntven. 

Het Buntven is een groot en ondiep ven in Deurne met circa 8 hectare wateroppervlakte. Het is uniek in Brabant en ontstaan in de laatste ijstijd. In de winter vriest het snel dicht en kan er dus ook geschaatst worden. Het ven is in 2007 omheind zodat de natuurlijke en unieke vegetatie meer gelegenheid krijgt om zich te ontwikkelen.

Dit is de uitgesproken plek voor een heerlijke, ontspannen wandeling in een unieke omgeving. Wij bieden dit zowel aan met begeleiding als individueel met routekaart.

 

Duur: 1 uur

Minimum aantal deelnemers: 10 personen (geldt uiteraard niet als u kiest voor de individuele wandeling met routekaart)

Prijs (met begeleiding): € 8.50 p.p. (inclusief ontvangst met koffie/thee met cake)

Prijs (individueel): € 5,- p.p. (inclusief ontvangst met koffie/thee met cake)

 

  • Fietstocht door Zandbos. Onder begeleiding of individueel met routekaart.

Het Zandbos is een klein bosgebied met veel kronkelige bospaadjes. Hierdoor is het uitermate geschikt om te mountainbiken. Midden in het Zandbos vindt u het Buntven, hier kan het bij regenachtig weer moerassig zijn.

 

Door de vele kleine paadjes in dit een erg leuke plek voor een actieve fietstocht op de mountainbike. Wij bieden dit zowel aan met begeleiding als individueel met routekaart.

 

Duur: 1 uur

Minimum aantal deelnemers: 10 personen (geldt uiteraard niet als u kiest voor de individuele fietstocht met routekaart)

Prijs (met begeleiding): € 23.50 p.p. (inclusief ontvangst met koffie/thee met cake)

Prijs (individueel): € 19.95,- p.p. (inclusief ontvangst met koffie/thee met cake)

  

  • Speurtocht door het Zandbos.

Het Zandbos is een verrassend en heel mooi natuurgebied op slecht 5 minuten wandelen vanaf onze locatie. Het bos heeft vele kleine bospaadjes, een heel mooi groot ven in het midden, een peuterpad en een natuurspeeltuin. Deze combinatie maakt het ideaal voor een leuke speurtocht. Je gaat lekker lopen, speuren, opdrachten uitvoeren en puzzelen.

 

Indien gewenst kunnen we de speurtocht organiseren voor meerdere groepen en er een spelelement aan toevoegen. We zullen de dag dan uiteraard afsluiten met een prijsuitreiking. Heb je hier interesse in, stuur ons dan een mail voor meer informatie en prijsopgave.

 

Duur: 3 uur

Prijs: € 9.95 p.p. (inclusief ontvangst met koffie/thee met cake en 1 consumptie)

 

  • BBQ workshop

We organiseren een leuke middag waarbij we met z'n allen aan de slag gaan om een heerlijke BBQ te organiseren en voor te bereiden. Aan het einde mogen jullie uiteraard alles lekker opeten. Bovendien krijg je alle recepten en tips mee naar huis zodat je deze thuis ook nog kunt gebruiken.

Wij beschikken ook over een overdekt gedeelte, dus ongeacht het weer is het altijd heerlijk vertoeven!

 

Duur: 4 uur

Minimum aantal deelnemers: 10 personen

Prijs: € 29.95 p.p. (inclusief drank)

 

 BBQ workshop Marinushoeve Deurne

 

  • Boerenkinderfeestje

We gaan met de kinderen lekker aan de gang in de buitenlucht. We gaan leuke spelletjes doen, maar er is uiteraard ook ruimte om te knuffelen met de geitjes en schaapjes. Verder zullen we gaan kijken of we eieren kunnen vinden wij de kippen. We beginnen met wat drinken en iets lekkers en uiteraard het uitpakken van de kadootjes. Daarna beginnen we met de boerenspellen en kijken we wie de beste boer of boerin is.

 

De kosten voor een boerenkinderfeestje zijn eur 9.95 per kind.

Duur: 3 uur

Minder dan 6 kinderen --> 1 begeleider

Bij meer dan 6 kinderen --> 2 begeleiders

 

Wilt u het feestje uitbreiden met friet en snacks, dan zijn de extra kosten eur 3,50 per kind. (het feestje duurt dan een uur langer)

 

 

  • Speurtochtkinderfeestje

 

Het Zandbos is een verrassend en heel mooi natuurgebied op slecht 5 minuten wandelen vanaf onze locatie. Het bos heeft vele kleine bospaadjes, een heel mooi groot ven in het midden. 

We beginnen met wat drinken en iets lekkers en uiteraard het uitpakken van de kadootjes. Daarna krijgen jullie van ons de speurtocht en kunnen jullie op weg.

 

De kosten voor een speurtochtkinderfeestje zijn eur 5.95 per kind.

Duur: 3 uur

  

Wilt u het feestje uitbreiden met friet en snacks, dan zijn de extra kosten eur 3,50 per kind. (het feestje duurt dan een uur langer)

 

 

Bent u op zoek naar een leuk kinderfeestje waar de kinderen zich creatief uit kunnen leven. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We organiseren kinderfeestjes samen met Creashop4you. Er zijn verschillende mogelijkheden. Van een leuke deurhanger tot snoepsushi maken en ga zo maar door. We kijken samen even wat het beste aansluit bij jullie wensen.

 

De kosten voor een kinderfeestje zijn eur 9.95 per kind.:

Duur: 3 uur

Minder dan 6 kinderen --> 1 begeleider

Bij meer dan 6 kinderen --> 2 begeleiders

 

Wilt u het feestje uitbreiden met friet en snacks, dan zijn de extra kosten eur 3,50 per kind.

 

We hebben diverse mogelijkheden voor een teambuilding activiteit. Kijk voor meer informatie op www.change2succeed.nl.

 

Teambuilding Change2succeed

 

 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. En voor ieder budget kunnen wij iets organiseren.

Neem contact met ons op, dan bespreken we de diverse mogelijkheden.