fbpx

 

Bent u op zoek naar een leuke ruimte om een evenement, presentatie, workshop of teambijeenkomst te organiseren?

Wij hebben een mooie ruimte in een landelijke omgeving met uitzicht op de weilanden. De nieuwbouw bij onze langgevel boerderij is van alle gemakken en luxe voorzien. We beschikken over 2 ruimtes die gebruikt kunnen worden voor bijeenkomsten, training of workshops. Bij grotere groepen is het mogelijk ons buitengedeelte erbij te huren. Neem hiervoor contact met ons op.

 

In onze zaal Rustiek beschikt u over veel daglicht en een schitterend uitzicht. Er is plaats voor 10-12 personen in deze ruimte. Je kunt kiezen voor verschillende opstellingen. We kunnen een opstelling maken met een vergadertafel en stoelen, of een presentatieopstelling of juiste een vrijere opstelling zonder tafels.

 

 

In onze zaal Gezelligheid beschikt u uiteraard ook over daglicht. Er is plaats voor 6-8 personen in deze ruimte. In deze ruimte staat en grote tafel met stoelen in vergaderopstelling.

 

Een beamer en flipover zijn standaard aanwezig. Uiteraard kun je gratis gebruik maken van de wifi. 

 

Indien gewenst kunnen wij een aanvullende training of leuke activiteit verzorgen.

 

TARIEVEN

1 dagdeel (max 4 uur): € 99,-

Gehele dag (max 8 uur): € 175,-

 

Bij het arrangement is 1 consumptie (koffie, thee of water) per persoon inbegrepen. Vergaderarrangementen zijn naar wens uit te breiden. Een landelijk ontbijt, uitgebreide lunch met een kop

warme soep of BBQ in de buitenlucht behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Landelijk ontbijt: € 6.95,- p.p.

Uitgebreid lunch met een kop warme soep: € 10,95

BBQ (2 uur): vanaf € 20,- tot € 30,- afhankelijk van het vleespakket

 

Bovenstaande tarieven zijn exclusief BTW.

 

Indien u specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen de verschillende mogelijkheden dan bekijken.